دوشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٧ -

صفحه اصلي > نمایش اخبار

گزارش همایش
پنجمین همایش پرستاری در هموفیلی در تاریخ 27الی29 تیرماه 1397
پنجمین همایش پرستاری در هموفیلی در تاریخ 27الی29 تیرماه 1397در شهر مشهد توسط مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مدیریت پیوند بیماری های خاص وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.
 سه شنبه ١٣ شهريور ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنفرانس علمی یک روزه
بحث در مورد بیمار جالب
به اطلاع می رساند مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان کنفرانس علمی یک روزه به شرح زیر تاریخ 24 خرداد ماه 1397 ساعت 30/9در محل مرکز برگزار خواهد نمود.
 سه شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
تازه های واکسیناسیون در کودکان نقص ایمنی اولیه , شیمی درمانی و پیوند سلولهای بنیادی خون ساز
مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان کنفرانس علمی یک روزه" تازه های واکسیناسیون در کودکان نقص ایمنی اولیه، شیمی درمانی و پیوند سلول های بنیادی خون ساز" با همکاری مرکز تحقیقات عفونی اطفال در تاریخ 14 تیر ماه سالجاری در بیمارستان کودکان مفید، تالار قائم، برگزار خواهد نمود.
 چهارشنبه ٩ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
انجمن خون و سرطان کودکان ایران
کنفرانس کیس ها نادر و جالب
کنفرانس علمی با موضوع (desmoplastic small round cell tumor) در روز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ ساعت 11 صبح با امتیاز بازآموزی در دفتر انجمن برگزار می گردد. حضور شما عزیزان باعث رونق بخشیدن محیط علمی و بالاتر بردن اطلاعات می گردد.
 چهارشنبه ٥ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنفرانس یک روزه 21 دی ماه ساعت 9/30 مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان‎‎‎
به اطلاع می رساند مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان کنفرانس علمی یک روزه به شرح زیر تاریخ 21 دی ماه 1396 ساعت 30/9در محل مرکز برگزار خواهد نمود.
 چهارشنبه ٢٠ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارزشیابی مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان سال 1395
مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان در ارزشیابی سال 1395 در بین مراکز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه سیزدهم شد.
 چهارشنبه ٢٠ دی ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنفرانس علمی یک روزه ترومبوسیتوپنی و اسپلنومگالی توام با مونوسیتوز و Suspicious to EVANS Syndrome
 چهارشنبه ٢٤ آبان ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

مركز تحقيقات بيماري هاي خوني مادرزادي كودكان

آدرس : تهران، خيابان دكتر شريعتي، بالاتر از حسينيه ارشاد، بيمارستان كودكان مفيد، ساختمان اداري طبقه دوم، مركز تحقيقات بيماري هاي خوني مادرزادي كودكان

كد پستي: 15514-15468
تلفکس : 22265488 - 021
پست الکترونیک:
pchd@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.