سه شنبه ٠٦ فروردين ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > نمایش اخبار

جذب پزشک پژوهشگر
دستورالعمل جذب پزشک پژوهشگر
احتراما، به پیوست نامه شماره 122424/د/1397 مورخ 97/11/24 مدیر محترم امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به پیوست آئین نامه پزشک پژوهشگر جهت اطلاع و اقدام طبق مفاد مکاتبه مذکور ارسال می گردد.
 شنبه ١١ اسفند ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کیس جالب
طرح سوال کیس همراه با ارسال پاسخ
The patient is 3 years old with chief complaint of decrease level of consciousness an seizure. CT scan is shown below:
 شنبه ١١ اسفند ١٣٩٧ - نظرات : ٢متن کامل >>
جلسه ژورنال کلاپ
ژورنال
به اطلاع می رساند ژورنال های پیوست به شرح زیر در تاریخ 13 اسفند ماه 1397 ساعت 9-8 در محل مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان برگزار خواهد شد.
 سه شنبه ٧ اسفند ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنفرانس علمی یک روزه
مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان با همکاری انجمن علمی خون و سرطان کودکان کنفرانس علمی یک روزه به شرح زیر تاریخ 27 دی ماه 1397 در محل انجمن برگزار خواهد شد.
 يکشنبه ٣٠ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه
کارگاه آشنایی با مهارت های لازم در برخورد با کودک مبتلا به سرطان و خانواده اش
مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان کنفرانس علمی یک روزه" کارگاه آشنایی با مهارت های لازم در برخورد با کودک مبتلا به سرطان و خانواده اش " در تاریخ 24 مهر ماه سالجاری در بیمارستان کودکان مفید، ساختمان اداری، طبقه دوم، برگزار خواهد نمود.
 دوشنبه ١٤ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
سمینار کشوری آموزش پزشکان درمانگر تالاسمی
سمینار کشوری آموزش پزشکان درمانگر تالاسمی توسط انجمن خون و سرطان کودکان ایران با مشارکت اداره امور بیماری های معاونت درمان وزارت بهداشت با حضور اساتید هماتولوژی و آنکولوژی مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان و سایر رشته های مرتبط ۲۹ مهر تا ۱ آبان ماه سال ۱۳۹7 در سالن همایش های رازی در تهران برگزار گردید.
 دوشنبه ٧ آبان ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش همایش
پنجمین همایش پرستاری در هموفیلی در تاریخ 27الی29 تیرماه 1397
پنجمین همایش پرستاری در هموفیلی در تاریخ 27الی29 تیرماه 1397در شهر مشهد توسط مرکز تحقیقات بیماری های خونی مادرزادی کودکان دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مدیریت پیوند بیماری های خاص وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.
 سه شنبه ١٣ شهريور ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

مركز تحقيقات بيماري هاي خوني مادرزادي كودكان

آدرس : تهران، خيابان دكتر شريعتي، بالاتر از حسينيه ارشاد، بيمارستان كودكان مفيد، ساختمان اداري طبقه دوم، مركز تحقيقات بيماري هاي خوني مادرزادي كودكان

كد پستي: 15514-15468
تلفکس : 22265488 - 021
پست الکترونیک:
pchd@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.